ELCOM Elektronica | de elektronica specialist

Promotie menu

Privacy Policy

 

ELCOM Elektronica verbindt zich ertoe uw gegevens uitsluitend te gebruiken voor de uitvoering van de afgesloten overeenkomst die u middels uw bestelling afsluit en om u vrijblijvend informatie toe te sturen van ELCOM Elektronica. Wilt u ook informatie via e-mail ontvangen, geef dan ook uw e-mailadres door.

 

 PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

ELCOM Elektronica kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ELCOM Elektronica, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ELCOM Elektronica verstrekt. Bij communicatie via een contact formulier wordt expliciet gevraagd om in te stemmen met de privacy verklaring. ELCOM Elektronica kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en IP-adres

 

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn inlog gegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, ELCOM Elektronica heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

 

WAAROM ELCOM Elektronica GEGEVENS NODIG HEEFT

ELCOM Elektronica verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Bepaalde persoonsgegevens zijn nodig om een bestelling te plaatsen en te bevestigen, een faktuur aan te maken en de betaling te registreren. Bij de betaling van een bestelling zal ELCOM Elektronica geen financiële gegevens verzamelen zoals credit card of rekening nummer. 

 

HOE LANG ELCOM ELEKTRONICA GEGEVENS BEWAART

ELCOM Elektronica bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt en deze kunnen op uw vraag expliciet verwijderd worden

 

DELEN MET ANDEREN

ELCOM Elektronica verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die nooit doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

 

WEBSITE BEZOEK

Op de website van ELCOM Elektronica worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ELCOM Elektronica gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

ELCOM Elektronica respecteert strikt de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens. U hebt toegang via uw gebruikersprofiel tot het geheel van de beschikbare gegevens over u op ELCOM Elektronica ter consultatie, wijziging of verwijdering.

U kan uw persoonsgegevens die wij in de klantenlijst van ELCOM Elektronica bewaren op elk moment opvragen, verbeteren, wijzigen of (laten) schrappen en u kan weigeren dat ELCOM Elektronica uw gegevens gebruikt om u informatie toe te sturen. Het volstaat dat schriftelijk aan te vragen op het hierna vermelde adres: ELCOM Elektronica Ezaart 10 A, B-2400 Mol. ELCOM Elektronica zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Hiernaast kan een geregistreerde gebruiker op de website zijn gegevens inzien, aanpassen en downloaden in een CSV bestand of een Excel bestand. Er is een mogelijkheid om alle persoonlijke gegevens te verwijderen. Deze gegevens worden hierbij anoniem gemaakt

 

BEVEILIGEN

ELCOM Elektronica neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ELCOM Elektronica maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ELCOM Elektronica verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ELCOM Elektronica Ezaart 10 A, B-2400 Mol.

 

Algemene Info

Kontakteer ons

Elcom Elektronica BVBA

Ezaart 10A 2400 Mol

Telnr.  +32 (0)14 314201
Faxnr. +31 (0)848671011

info@elcom.be